VOKO heeft direct succes in De Meerwaarde

Ereklasse
Experda, één van de gepromoveerde teams, had direct al succes, want zonder te spelen behaalden ze een maximale zege op Vonk Tweewielers, dat niet verscheen omdat men geen voltallig team bijeen kon brengen. 
VOKO Bosch Beton had niet al te veel moeite om Johannes Fontanus College te verslaan. 
Ook Sportclub do-it won maximaal van VOKO/Van de Pol, zij het met iets meer moeite dan VOKO/Bosch Beton. Een thriller was het duel tussen Electrolux Professional en Financieel Advies Buro Barneveld. Na een gelijke setstand werd er fanatiek gestreden om de uiteindelijke winst en bij het luiden van de toeter was Electrolux de gelukkige winnaar met 22-21.

Hoofdklasse
De Meerwaarde 1 had als nieuweling deze klasse uitgekozen in de overtuiging dat men het best wel zou kunnen rooien. En inderdaad werd Medifit na een uiterst spannend duel verslagen met 2-1 waarbij aangetekend mag worden dat men beide in de drie sets samen evenveel punten had gescoord. Autobedrijf H. Kroon had als promovendus wel wat problemen maar wist toch een set te pakken tegen Torstai Set Up 2. Roordink Bedrijfswagens won maximaal van Drukkerij Bout, zij het steeds met gering verschil.

Overgangsklasse
Broekhuizen/KABO kreeg ongenadig aan de broek van Set Up-3 al had men in de slotset misschien iets meer mogen krijgen. Nieuweling Mixed Energy, waarvan Eddy Meijerink in zijn inleiding wist te melden, dat het geen naam van een bedrijf was maar gewoon een vrienden- en familiegroepje, kon nog weinig potten breken tegen E-difference Van Manen. Bij Bouwbedrijf Grotenhuis tegen Fieret Loodgietersbedrijf was er sprake van evenwicht waarbij eerstgenoemde steeds op vitale momenten net iets beter bleek.
(Het complete verslag is te lezen in de Barneveldse Krant van donderdag 21 februari 2013)