Theo Lammers overleden

Met verdriet heeft de organisatie van het bedrijfsvolleybal Barneveld kennisgenomen dat Theo Lammers, oud-organisator en oud-scheidsrechter, maandag 15 april is overleden. Theo is 88 jaar geworden.

Theo kwam in 1972 vanuit de Achterhoek naar Barneveld en speelde vijftien jaar mee bij het bedrijfsvolleybal met het wijkteam Vliegersveld. De goedlachse Theo besloot zich vervolgens vrijwillig aan te melden als scheidsrechter. ,,Ik had er zelf de pest aan als er geen scheidsrechter was. Ik ben soms streng, maar kan het goed vinden met beide teams. Ik vind het leuk als je twee teams kan laten spelen.”

Theo had zoveel plezier in scheidsrechter zijn dat hij dit niet alleen bij het bedrijfsvolleybal ging doen, maar ook voor volleybalvereniging SSS en voor de Nevobo. Hij bleef uiteindelijk tot op 81-jarige leeftijd arbiter voor SSS en zelfs tot zijn 83ste bij het bedrijfsvolleybaltoernooi. Daarnaast zat Theo van 1995 tot 2022 in de organisatie van deze woensdagavondcompetitie.

Theo werd hij in 2016 benoemd tot lid van verdienste bij SSS. Een eervolle vermelding die hem zeer toekwam. Daarnaast werd hij samen met Eddy Meijerink en Wim Wijnveen in 2022 in het zonnetje gezet toen dit drietal na decennia van organiseren afscheid nam van het bedrijfsvolleybal (zie onderstaande foto, van links naar rechts: Eddy, Wim en Theo).

De organisatie biedt – mede namens alle deelnemers aan het bedrijfsvolleybaltoernooi – haar condoleances aan en wenst familie en (volleybal)vrienden van Theo veel sterkte met dit verlies.

2022 - Afscheid organisatie
Eddy Meijerink, Wim Wijnveen en Theo Lammers (van links naar rechts) hebben na tientallen jaren afscheid genomen van het BDU Bedrijfsvolleybaltoernooi.