Pandinzicht debuteert met titel

Pandinzicht heeft bij zijn eerste deelname aan het BDU Bedrijfsvolleybaltoernooi het kampioenschap in de Ereklasse heren opgeëist. Bij de dames prolongeerde Het2Wielerhuis de titel op het hoogste niveau. 

Tijdens de laatste speelronde van de woensdagavondcompetitie maakte Pandinzicht – ondanks afwezigheid van de kersverse vader Jacco van de Beek – geen misstap om VOKO voor te blijven. Datzelfde gold voor Het2Wielerhuis dat in een spannende titelstrijd met Johannes Fontanus College was verwikkeld. Een 3-0 zege van de fietsenzaak – zonder aanvoerster Cynthia Barten – was voldoende om voor het tweede jaar op rij de beste te zijn bij de Ereklasse dames.

In de 1e klasse heren was Van Manen Badkamers-2 al kampioen. De ploeg van Bastiaan Slaa is het enige team van alle 34 deelnemers dat het hele seizoen ongeslagen bleef. Hooijer Makelaardij-2 had tot de laatste avond eveneens nog niet verloren in de 1e klasse dames, maar verloor in het slotduel van VOKO/Fire Prevent. Desondanks was Hooijer al zeker van de titel.

In de 2e klasse heren kroonde Set Up H2 zich vorige week al tot kampioen.

Het was de eerste editie onder een nieuwe organisatie. Hoofdorganisator Henk Erkes kijkt met plezier terug: ,,Iedereen heeft 14 weken met plezier gevolleybald en voor volgend seizoen hebben we al zes nieuwe teams erbij.”