WK-editie Bedrijfsvolleybaltoernooi op woensdag 21 september

Op woensdagavond 21 september 2022 kunt u met uw collega’s, vrienden en familie meedoen aan het Bedrijfsvolleybaltoernooi in Sportcentrum De Meerwaarde. Het inschrijfgeld – 25 euro per team – gaat naar twee goede doelen: Toon Hermans Salon en Bas van de Goor Foundation.

WK Volleybal
Bedrijfsvolleybal Barneveld organiseert sinds 1971 jaarlijks de woensdagavondcompetitie. De organisatie komt met een speciaal toernooi van één avond in het kader van het WK Volleybal vrouwen (23 september-15 oktober). Barneveld is de gastgemeente voor de Zuid-Koreaanse ploeg en wil door middel van diverse activiteiten de volleybalsport promoten. Bedrijfsvolleybal Barneveld organiseert het toernooi in samenwerking met
volleybalvereniging SSS en sportserviceorganisatie Be Active & Creative.

Woensdag 21 september
Stel een team (minimaal 6 personen) samen van collega’s, vrienden of familie en geef je op voor het Bedrijfsvolleybaltoernooi op 21 september. De wedstrijden worden gespeeld tussen 19.30 en 21.30 uur. Daarna volgt een prijsuitreiking. Het winnende team krijgt tickets voor de
WK-wedstrijd tussen Zuid-Korea en de Dominicaanse Republiek (zaterdag 24 september).

Goede doelen
Het inschrijfgeld is 25 euro per team. De opbrengst gaat naar twee goede doelen: Toon Hermans Salon (Barneveld) en de Bas van de Goor Foundation (maatschappelijk partner WK Volleybal).
Graag het inschrijfgeld overmaken op rekening NL63RABO 0305 5011 00 t.n.v. Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld

Schrijf je in door een mail te sturen met teamnaam en contactpersoon naar: h.erkes@chello.nl. Uiterste inschrijf- en betaaldatum is 7 september 2022.