Van Manen werkt zich omhoog

Ereklasse A
Sportclub do-it heeft zich nadrukkelijk aangediend om de titel van bedrijfskampioen te prolongeren, want in een onderling gevecht om de bovenste plaats werd VOKO/Bosch Beton teruggewezen, zij het dat het Kootwijkerbroekse team in de slotset bepaald pech had en met 25-24 verschil het onderspit moest delven. 
Experda heeft ondanks een 2-1 nederlaag tegen Johannes Fontanus College nog steeds een redelijk uitzicht op een tweede plaats.

Ereklasse B
Financieel Adviesburo Barneveld duikelde dankzij een maximale nederlaag tegen Electrolux Professional van de eerste naar de derde plaats. Nieuwe koploper werd Vonk Tweewielers dat VOKO/Van de Pol overtuigend versloeg. Dat laatste team is nu terug te vinden op de onderste plek met nog slechts een punt. 
Over twee ronden zit de competitie voor de beide ereklassen erop en volgt nog de beslissing over degradatie.

Hoofdklasse
Zowel De Meerwaarde 1 als Roordink Bedrijfswagens wisten hun wedstrijden tegen respectievelijk Medifit en Drukkerij Bout niet maximaal te winnen en dat is voor De Meerwaarde des te opmerkelijker, omdat Medifit in deze competitie nog weinig potten heeft kunnen breken. 
Drukkerij Bout voer er wel bij dat Roordink de teugels in de tweede set wat al te veel liet vieren. Maar mede daardoor heeft Autobedrijf H. Kroon een beter uitzicht gekregen op de kleinste beker door na een spannende strijd Torstai Set Up 2 terug te wijzen. Twee van de drie sets eindigden daarbij in 25-24. 
(Het complete artikel is te lezen in de Barneveldse Krant van donderdag 2 mei 2013)