Linsey Brunekreef: ‘Pak die beker maar vast uit de kast’

Teamfoto VoKo/Van der Hoef: Linsey Brunekreef is de eerste van links, staand (© Marinda van den Brink)

Naam: Linsey Brunekreef
Leeftijd: 23 jaar
Team: VoKo/Van der Hoef
Klasse: Damesklasse D

Hoe ben je bij bedrijfsvolleybal terecht gekomen?
,,Sinds drie jaar volleybal ik bij VoKo, de recreatieve volleybalvereniging van Kootwijkerbroek. Wellicht bij iedereen bekend, aangezien we jaarlijks met vier teams vertegenwoordigd zijn bij het bedrijfsvolleybal. Vorig jaar heb ik voor het eerst hierbij mee gespeeld, in het damesteam VoKo/Fire Prevent. Dit jaar speel ik mee met het andere damesteam van VoKo, namelijk VoKo/Van der Hoef. Het was wel even spannend hoe dat zou gaan, maar het zijn erg leuke wedstrijden om aan mee te doen!"

Beschrijf het team eens waar je in speelt. 
,,Het damesteam VoKo/Van der Hoef bestaat uit een stelletje enthousiaste, gekke en gezellige dames bij elkaar. We zijn samen lekker fanatiek, houden er wel van om te winnen en drinken graag een drankje met elkaar na afloop. We zijn allemaal leden van VoKo en hebben elkaar met name op die manier leren kennen. Zelf ben ik het groentje van het team, maar de rest van het team voelt zich nog zeker net zo jeugdig."

Wat is je hoogtepunt bij het bedrijfsvolleybal tot nu toe?
,,Het moment dat we door een oplettende teamgenoot erachter kwamen dat we stiekem al kampioen waren! En dat is natuurlijk gevierd met patat met brokken. Zoals bij elke overwinning! 🙂 Een ander ‘hoogtepunt’, en tevens dieptepunt, was de hoge sprong van onze teamgenoot Janny in één van de eerste wedstrijden, waardoor zij helaas een pittige blessure heeft opgelopen. Desondanks is ze ons trouw blijven aanmoedigen!"

Hoe presteren jullie dit seizoen?
,,Zoals je hierboven leest gaan we hartstikke goed. Het was een spannende strijd in de damesklasse D. Van geen enkele wedstrijd kon je op voorhand zeggen hoe het uit zou pakken. Maar nu lijkt de uitslag toch wel bijna definitief. Dus pak die beker maar vast uit de kast!"

VoKo/Van der Hoef speelt vanavond om 19.00 uur tegen Lounge3. Als de Kootwijkerbroekse ploeg met genoeg speelsters verschijnt – en zodoende geen strafpunten krijgt – is het definitief kampioen van de damesklasse D. Daarnaast plaatst het zich voor de strijd om de ProComm Beker, die op de slotavond plaatsvindt.