Kirsten Beudeker: ,,Zo hoog mogelijk eindigen”;

Naam: Kirsten Beudeker
Leeftijd: 36 jaar
Team: Decorette Woonatelier Nijkerk
Klasse: Damesklasse D

Decorette Nijkerk doet voor het derde jaar op rij mee aan het bedrijfsvolleybal in Barneveld, maar jullie zijn eigenlijk al een heel ervaren team.
,,Voordat Decorette Nijkerk onze sponsor werd, deden we namens Prima Wonen mee. Dat bedrijf stopte een paar jaar geleden na misschien wel twintig jaar sponsoring. Één van de speelsters werkte bij Decorette Nijkerk en op die manier is dat onze nieuwe naamgever geworden. Het team bestaat dus eigenlijk al bijna 25 jaar.”

Waarom doe je mee aan het bedrijfsvolleybal in Barneveld?
,,Het is ontzettend leuk om mee te doen. Ik doe zelf alweer zes jaar mee. Ik ben er via teamgenoten van ETRIC bijgekomen. Dat is onze recreantenclub in Ede waar we trainen. Ik vind het leuk om niet alleen maar te trainen, maar om juist voor wedstrijden te trainen. Door mee te doen aan het volleybal in Barneveld hebben we een doel. We trainen voor het bedrijfsvolleybal en af en toe doen we mee aan toernooien.”

Wat vind jij van De Meerwaarde?
,,We spelen vaak op het middelste veld en dus krijgen we veel ballen van andere wedstrijden op ons veld, dat is minder. Ik mis dat er netten tussen de velden hangen. Maar de zaal is verder heel prettig. De vloer is ook fijn.”

Zijn jullie competitief?
,,We hebben best vaak een beker gehaald en zijn twee jaar geleden naar de Damesklasse D gepromoveerd. Toen hebben we ook de ProComm Partners-beker én de Sportiviteitsprijs gewonnen. Vorig jaar zijn we derde geworden en ook nu gaat het goed. We proberen zo hoog mogelijk te eindigen.”

Decorette Nijkerk staat na acht speelrondes op de derde plaats en speelt woensdagavond tegen nummer vier De Meerwaarde-2. De wedstrijd begint om 20.00 uur op veld A2.