Kees de Bruin speelt al 25 jaar mee

Naam: Kees de Bruin
Leeftijd: 51
Team: Van den Brink Airco
Klasse: 1e klasse

Hoe lang speel je al mee?
Ik speel al heel lang mee. Ik denk nu al zo’n 25 jaar. Maar sommige collega’s in ons team spelen zelfs al langer mee met dit toernooi. Van den Brink Airco was er namelijk vanaf het begin al bij.

Dat is lang! Waarom speel je al zo lang mee?
Ik speel al jaren samen met vier collega’s. Daarnaast spelen er twee zoons van mij mee in het team en er spelen nog twee jongens van een collega van mij mee. Het is al jaren ontzettend gezellig en de sfeer onder elkaar in het team is gewoon heel leuk.

Speel je naast de bedrijfscompetitie ook nog volleybal?
Ik speel verder geen volleybal, maar ben wel scheidsrechter bij volleybalvereniging SSS. Ik fluit daar met name op de zaterdagen de jeugd. Het is ontzettend leuk om die kinderen elke zaterdag zo enthousiast te zien volleyballen. Het houdt ze van de straat!

Waar gaan jullie voor dit seizoen?
Ons doel? Natuurlijk altijd winnen! Maar dat gaan we niet meer redden, aangezien we vanavond verloren hebben. Dus laten we maar voor de middenmoot gaan!