Kees Brouwer: Het is een echte vriendenclub geworden

Naam: Kees Brouwer
Leeftijd: 65
Team: Roordink Bedrijfswagens
Klasse: Ereklasse

Hoe lang speelt u al mee met het bedrijfsvolleybaltoernooi?
Ik speel al mee sinds de oprichting van het toernooi. Vanaf 1975 doen wij al mee met dit team. We zijn begonnen met Schueler sport (Barneveld), daarna kwamen we uit voor Rolf van Bekkum en we hebben ook nog gespeeld voor Kiprestaurant Barnies.

Al vanaf 1975? Hoe is dat zo ontstaan?
We zijn toentertijd vanuit de tennisclub begonnen. Ik was denk ik 24/25 jaar. We hebben altijd met hetzelfde team gespeeld. Natuurlijk zijn er tussendoor wel wat jongeren tussen gekomen en weer weggegaan. Ik woon inmiddels zelf in Utrecht, maar ga nog steeds elke woensdagavond heen en weer.

Hoe is de sfeer binnen jullie team?
Ik vind het ontzettend leuk om met al die oude kerels te spelen. Het is een echte vriendenclub geworden. We sluiten elk seizoen ook af met een weekend weg. Ik heb een eigen zeiljacht en dan gaan we met elkaar een weekend zeilen. Die weekenden zijn altijd erg gezellig!