" Het is fijn een keer in de week lekker bezig te zijn"

Naam: Kees van den Brink
Leeftijd: 50
Woonplaats: Barneveld
Team: JFC
Klasse: Ereklasse – A

Hoe doen jullie het tot nu toe?
De competitie gaat goed. We hebben het de eerste helft van de competitie goed gedaan en we zitten nu bij de eerste vier van de Ereklasse samen met De Meerwaarde, Vonk Tweewielers en Voko Bosch Beton. Het is een leuke competitie zo met de andere teams en we zijn aardig aan elkaar gewaagd. We stonden gedeeld 2e, maar door ons verlies waarschijnlijk niet meer. De 1 plaats gaan we helaas niet redden en ook de tweede plaats zal lastig worden.

Spelen jullie nu met allemaal docenten van het JFC?
Eigenlijk spelen er op dit moment maar een paar echte JFC’ers mee met ons team. Er staan er in totaal 4 op de lijst. De overige spelers zijn oud JFC’ ers, volleyballers of zijn via, via bij ons terecht gekomen. Mijn teamgenoten Henk Jan Schonewille (docent Economie) en Klaas ter Veer (docent Scheikunde) geven wel les op het JFC. Daarnaast speelt Wilbert Dekker met ons mee. Hij is een leerling op onze school!

Waarom doe je mee met onze bedrijfscompetite?
Ik speel al jaren mee met de bedrijfscompetitie. Zo heb ik vroeger nog een tijdje gespeeld bij Verweij Drogist (doen inmiddels niet meer mee). Ik heb zelf ook bij SSS gevolleybald en vind het spelletje gewoon heel leuk. Daarnaast is het fijn een keer in de week lekker bezig te zijn. En niet geheel onbelangrijk de sfeer onderling is altijd goed en gemoedelijk.