Eddy Meijerink: ‘VCM Medical heeft ons verrast’

Slechts één keer (maar dat is er wel één teveel) was een team niet in staat om voldoende spelers op de been te brengen (BDU!). Enige kleine ‘manco’ die te bespeuren valt is de kleding van de teams. Die is nog niet in alle gevallen ‘uniform’ maar daar wordt aan gewerkt. Er zijn verder nog geen gekke opvallende dingen gebeurd!

Hoe beleven jullie als organisatie de competitie?
Als vanouds, positieve reacties en voor ons: Gezellig. Wat betreft de blessures is het (soms moeilijk te geloven maar de praktijk bewijst het zelf) verrassend zo weinig het Rode Kruis te doen heeft behalve af en toe het afgeven van een pleister: Op 5 maart was de laatste geregistreerde blessure waarbij iemand werd geadviseerd om er even een dokter naar te laten kijken. Dus toch de vloer?

Welke teams hebben jou tot nu toe verrast en waarom?
VCM Medical, dit team is nieuw en onderin begonnen. Ze winnen alles tot nu toe en hadden eigenlijk in een hogere klasse moeten starten. Winnen is leuk en daar doe je het in principe voor maar als je weinig tot geen tegenstand ondervindt dan is er ook minder spanning. In de overige klassen is het bovenin iedere week stuivertje wisselen. Dat vinden wij het mooiste. Iedereen mag van ons kampioen worden, maar het liefst pas in de laatste wedstrijd. Dan blijft het spannend!