Caroline Bakelaar: We spelen al zo’n 10 jaar met elkaar

Naam: Caroline Bakelaar
Leeftijd: 51
Team: E*dSign
Klasse: Dames-klasse-D

Hoe ben je terecht gekomen bij het bedrijfsvolleybal toernooi?
Ik ben ooit begonnen bij het herenteam van Bakker van Lunteren in de Ereklasse. Ze hadden een spelverdeler nodig en via via ging het balletje rollen. Grappig, want ik ben eigenlijk helemaal geen spelverdeler, maar passer-loper. Maar ach, bij de heren hangt het net toch te hoog. Daarna heb ik nog meegespeeld bij Bakker Van de Veer. Uiteindelijk kwam in de dames-poule bij Van Maanen transport terecht en heb daarna nog meegespeeld met teams als Proga Kunststof en Roest. Sinds twee jaar komen we uit voor E*dSign. Inmiddels denk ik dat ik nu alweer zo’n 25 jaar mee speel.

Kun je het team eens omschrijven?
Het team is een mix van volleyballers en niet-volleyballers en inmiddels zijn we allemaal in de leeftijd van zo’n 40+. We spelen al zeker 10 jaar met elkaar. Een gezellig club dat altijd in is voor leuke feestjes en voor lekkere wijntjes. Maar tijdens het volleybal zijn we ook fanatiek!

Wat is de reden dat je al zo lang met dit toernooi meespeelt?
Het is gewoon een hele gezellig groep waar we al jaren mee spelen. Bovendien is het fijn dat je ook soms het competitieve kunt loslaten. Dat klinkt misschien heel raar, maar omdat je in een mixteam zit, gaat het soms ook wat meer om de gezelligheid. Het is ook makkelijker om je verlies te incasseren.

De dames van E*dSign komen morgen twee keer in actie