Barneveldse Krant: FIetsenhuis boekt eerste zege

Ereklasse A
VOKO/Bosch Beton wist na een gelijke setstand halverwege, in de derde set orde op zaken te stellen en omdat Johannes Fontanus College knap met 2-1 van Vonk Tweewielers won, is VOKO/Bosch Beton de lachende derde, want door de uitslagen van deze ronde zijn de Kootwijkerbroekers alleen aan kop gekomen en staan de overige drie elk op twee punten van de koplopers.

Ereklasse B
Roordink Bedrijfswagens verloor de strijd om de koppositie tegen Electrolux Professional op het nippertje, want mede doordat er zulke lange rally's waren, besliste Electrolux de slotset met een punt verschil (21-20) de wedstrijd. 
Drukkerij Bout wist door een nipte overwinning op Autobedrijf H. Kroon zich op te werken naar een gedeelde derde plek. 

Hoofdklasse
De Visser Installatiebedrijf wist zich door een 2-1 overwinning op Fieret Loodgietersbedrijf weliswaar iets meer los te werken van de achtervolgers, maar kreeg er wel een nieuwe concurrent bij, want Torstai Set Up voegde zich bij de achtervolgers door tegen VOKO/Van de Pol een nipte overwinning te behalen. Een gebrek aan concentratie zorgde ervoor dat Torstai de tweede set op het nippertje aan de mensen uit Kootwijkerbroek moesten laten. Centrum Evers 3 boekte in deze klasse de enige maximale overwinning en wel op Set Up 3. Ze hadden wel de mazzel dat de tweede set nog maar net met 25-24 gewonnen werd.

Overgangsklasse
Jansen Poultry won met de nodige moeite in de slotset van Hazeleger Accountant & Adviseur, maar bleef alleen de koppositie te behouden doordat R. van de Beek Onderhoudsbedrijf maximaal verloor van Bouwbedrijf A.J. Grotenhuis. Diezelfde twee teams vochten nogmaals tegen elkaar in de strijd uit de vijftiende ronde. Daarbij wist Van de Beek niet verder te komen dan een krappe 2-1 overwinning. E-difference van Manen voegde zich bij de achtervolgers door een kleine overwinning op Broekhuizen/KABO. 

Eerste klasse
Brand Hoveniers/Meesterpoeliers boekte een zege op Schaeffler Nederland bv maar moest de tweede set op het nippertje aan Schaeffler laten (25-24). 
Redblok versloeg met overtuiging Brandweer Voorthuizen en kwam daardoor een punt dichter bij Brand Hoveniers/Meesterpoeliers. 
Van den Brink Airco versloeg met groot gemak Dynastart en dankte die zege vooral aan de enorm krachtige en scherp geslagen sprongservices van één van hun spelers. 

Tweede klasse
Zoals gemeld won Het Fietsenhuis van Sushi Donnerschool en de zege zou maximaal hebben kunnen zijn als niet in de tweede set de zenuwen in de slotfase de oorzaak waren van een nipte 25-23 voor de Donnerschool. 
BDU werd door VCM Medical v.o.f. vlot overspeeld maar opvallend was dat de mensen van de BDU geen moment de kopjes lieten hangen. Men bleef strijdlustig proberen punten te pakken. 
Leertouwer had weinig moeite met Mixed Energy en vestigde zich door de maximale overwinning op de tweede plaats. Die tweede plaats werd afgenomen van Centrum Evers 1 dat ten onder ging aan de vechtlust van iMediate. 

Damesklasse D
Doordat Rabobank in een fel gevecht met Decorette Woonatelier Nijkerk net niet tot een maximale overwinning kwam, kon VOKO/Van der Hoef, dat wel maximaal won van E*dSign, iets uitlopen in de kop van de ranglijst. 
Doordat Centrum Evers 2 nog net aan het eind een set wist te winnen van De Meerwaarde 2 is dat team onderin iets dichter bij E*dSign gekomen.

Damesklasse V
VOKO/Fire Prevent sprokkelt de laatste tijd steeds wel een puntje en dat was tegen Auto Import Evers ook weer het geval. Er had zelfs meer ingezeten maar het dubbeltje rolde net aan de kant van Evers. 

Van der Burg Trucks & Trailers had weinig moeite met Hooijer Makelaardij en het was voor de trucks en trailers een mooie opsteker dat Autoschade Van der Werf een punt liet liggen tegen Lake Side.

Bron: Barneveldse Krant, 17 april 2014