Arjan Fieret is trots op ongeslagen status

Naam: Arjan Fieret
Leeftijd: 29 jaar
Team: Fieret Loodgietersbedrijf
Klasse: Eerste klasse
(Rechtsonder op de teamfoto)

Fieret Loodgietersbedrijf is jouw team. Waarom heb je destijds een eigen team opgericht?
,,Ik doe al vanaf mijn vijftiende mee bij het bedrijfsvolleybal. Vroeger speelde ik altijd bij mijn vader mee in het team van Struik Foods. Dat hield er op een gegeven moment mee op en toen was ik net voor mijzelf begonnen met Arjan Fieret Loodgietersbedrijf; dat is ook alweer acht jaar geleden. Ik wilde blijven volleyballen, dus toen heb ik een eigen team opgericht."

Hoe is dit team tot stand gekomen?
,,We moesten destijds onderaan beginnen, in de vijfde klasse. We zijn vooral de laatste paar jaar omhooggegaan. Toen Nauta stopte, zijn er drie spelers naar ons gegaan. Daarnaast hebben we drie andere spelers via mijn broertje erbij gekregen. We hebben nu een goed team.

Jullie staan bovenaan in de eerste klasse. De ereklasse lonkt.
,,Het is wel de insteek om naar de ereklasse te gaan. Vorig jaar waren we al bijna gepromoveerd, maar toen was De Visser net te sterk. Als we promoveren, weten we wel dat het een stukje zwaarder gaat worden in de ereklasse."

Sinds afgelopen woensdag zijn jullie de enige ploeg bij het bedrijfsvolleybal die dit seizoen nog ongeslagen is.
,,Eddy Meijerink vertelde ons vlak voor de wedstrijd woensdag dat wij als enige nog ongeslagen waren, omdat VOKO/Bosch Beton net had verloren. Dat zorgde wel voor extra motivatie. Het was wel een pittig potje tegen VOKO/Van de Pol, omdat zij twee hele goede spelers hebben. Na drie kwartier hadden we pas twee sets gespeeld. Gelukkig wonnen we wel. Het is wel iets om trots op te zijn dat we nu als enige nog ongeslagen zijn."

Fieret Loodgietersbedrijf verdedigt die ongeslagen status morgenavond (woensdag 15 april) tegen Torstai Set Up. De wedstrijd in de eerste klasse A begint om 20.00 uur op veld B5.