Anne Goumans stelt nieuwkomer Deurenmontage Kruijt voor

Wie: Anne Goumans
Leeftijd: 17 jaar
Team: Deurenmontage Kruijt
Klasse: 3e Klasse
(Op de teamfoto rechtsonder)

Jullie doen dit jaar met Deurenmontage Kruijt voor het eerst mee aan de bedrijfscompetitie. Hoe zijn jullie bij het bedrijfsvolleybal gekomen?
,,We speelden een poosje elke dinsdag met een aantal vrienden samen. Dat doen we nog steeds elke week in een zaaltje in Ederveen. Toen zagen we een advertentie van de bedrijfscompetitie staan en het leek ons leuk om mee te gaan doen. De vader van één van de jongens uit ons team wilde ons wel sponsoren."

Wat voor team is Deurenmontage Kruijt?
,,We zijn allemaal vrienden van elkaar. Een half jaar geleden kwam een van ons op het idee om samen te gaan volleyballen. We komen overal verschillend vandaag, maar wel uit de regio. De ouste is 21 jaar en de jongste is 17 jaar. "

Hoe bevalt het jullie tot nu toe?
,,Het is hartstikke leuk. We hebben nog niet heel veel gewonnen, maar het in teamverband spelen is heel leuk. We zijn verder geen volleyballers, maar merken wel dat we vooruitgaan. Het samenspelen gaat ook steeds beter."

Deurenmontage Kruijt staat na vier speelrondes op de laatste plaats in de 3e Klasse. Het slaagde er twee weken geleden wel in de eerste set van het seizoen te pakken en was ook vorige week dichtbij setwinst. Vanavond krijgt Deurenmontage Kruijt nieuwe kansen op setwinst of misschien wel meer; nummer zeven Mixed Energy is om 20.00 uur de tegenstander.